Big Cash Game

De Big Cash Game Arcade gokkast is een online Fruitmachine zoals de Big Money game van Astra. Speel de Big Cash Game met 3 rollen en 1 winlijn in het benedenspel en 5 winlijnen in het vervolgspel. Speel het BASISSPEL of schakel over naar het TOPSPEL en de BIG CASH WHEEL-FUNCTIE. Het BASISSPEL heeft 1 winlijn met een inzet van 1 munt. Het TOPSPEL heeft dus 5 winlijnen en inzet mogelijkheden van 5,10 of 20 munten.

Als je in het BASISSPEL op een winnende combinatie valt, wordt de gokfunctie automatisch geactiveerd. Je kunt ervoor kiezen om de winst in te zetten middels de GOK-knop om je winst te verdubbelen.
Je mag maximaal 5 keer gokken. De verloren ronde beëindigt de GOK-FUNCTIE en je verliest je totale winsten (winsten van de trigger-spin en eventuele winsten van de actieve GOK-FUNCTIE).
Je kan er ook voor kiezen om niet te gokken. Klik/tik op WINST INNEN om je winst te innen of klik/tik op NAAR DE CLUBMETER om je winst naar de clubmeter over te brengen.

Door te klikken op een Hold-knop zal die rol worden vastgehouden tijdens de volgende spin. Door te klikken op de Hold-knop van een vastgehouden rol, zal die rol worden losgelaten.
Dit spel bevat de Auto-Hold-functie die de speler toelaat automatische holds op rollen te nemen, wat leidt tot meer kans op winst. Dit betekent niet dat dit de optimale hold-strategie is voor dit spel, maar lijkt op de hold-strategie zoals die opgebouwd zou worden in een origineel offline spel met vergelijkbare rol-layouts.
Wil je graag doorgaan met spelen met automatische holds? Druk op ‘Ja’ om door te gaan met spelen met automatische holds, druk op ‘Nee’ om automatische holds uit te schakelen.
3 BAR-symbolen verspreid over de rollen activeren de BIG CASH WHEEL-FUNCTIE.
Tijdens de BIG CASH WHEEL-FUNCTIE begint de BIG CASH WHEEL te draaien en stopt hij op een willekeurig symbool. Vervolgens draaien de rollen naar een willekeurige winnende combinatie met het geselecteerde symbool.

De BIG CASH-FUNCTIE is alleen beschikbaar in de TOPGAME.
Tijdens het TOPSPEL betaalt het BAR-symbool niet uit als een normaal symbool.
Het TOPSPEL heeft de volgende drie modi:
• 5 winlijnen/5 munten inzetten/: 3 x BAR in zicht = 1 wielspin
• 5 winlijnen/10 munten inzetten/: 3 x BAR in zicht = 2 wielspins
• 5 winlijnen/20 munten inzetten/: 3 x BAR in zicht = 3 wielspins

CLUBMETER:
Telkens als je een winnende combinatie in de basisgame haalt, wordt de gokfunctie automatisch geactiveerd. Je kunt ervoor kiezen om de winst van die spin in te zetten of ze te verzamelen. Klik/tik op INNEN om je winst naar de creditmeter over te dragen of klik/tik op START/TO CLUBMETER om je winst naar de clubmeter over te dragen. Je kan altijd credits overbrengen van de CLUBMETER naar de creditmeter door op COLLECT CLUBMETER te klikken of te tikken. Credits in de clubmeter worden gebruikt wanneer je met een van de volgende inzetopties speelt:
– inzet van 5/10/20 munten
Het is ook mogelijk om met elk van deze inzetbedragen te spelen zonder voldoende credits in de clubmeter te hebben. In dit geval worden eerst credits overgebracht van je creditmeter naar de clubmeter voordat een (top)game gespeeld wordt. Voor elke topgame wordt ten minste één credit overgebracht van je creditsaldo naar de clubmeter voordat de gamerondes beginnen.
Winlijnen betalen uit van links naar rechts alleen op opeenvolgende rollen.

Gelabeld met: , , ,